Meniu
ŠALTAS UŽKANDIS
MĖSOS ASORTI
SALOTOS
-
Cezario salotos -
-
Morkų - Ananasu salotos -
-
Graikiškos salotos -
-
Naminės salotos -
-
Salotos 'Mimoz' su skumbre -
-
Šviežių daržovių salotos su padažu -
-
Krabų salotos su daržovėmis ir majonezu -
-
Šviežių daržovių asorti -
-
Marinuotų daržovių asorti -
-
Mocarelos ir pomidorų salotos -
-
Salotos 'Kaprizas' -
-
Avokadų - Krevečių salotos -
VIENO KASNIO UŽKANDĖLĖS
-
Vištų sparneliai migdoluose/meduje -
-
Vištienos 'Rafaello' -
-
Parmos kumpio ryšulėliai su pelėsiniu sūriu -
-
Krepšeliai su ikrais/lašiša -
-
Krepšeliai su tigrinėmis krevetėmis -
-
Krepšeliai su silkę -
-
Krepšeliai su pikantiškomis salotomis -
-
Filo tešlos pyragėliai su vištiena/žuvimi -
-
Filo tešlos pyragėliai su daržovėmis/grybais -
-
Pievagrybiai įdaryti sūriu -
-
Šoninės suktinukai su slyvomis -
-
Sumuštinukai su lašiša/ikrais/krevetėmis -
-
Sumuštinukai su silkę/dešra/kumpiu -
-
Mocarelos ir pomidoriukų vėriniukai -
-
Lašišos-varškės užkandėlė (ritinėlis) -
-
Baklažanų suktinukai -
-
Pomidorai įdaryti feta -
-
Šoninės suktinukai su kepta duona ir pikantiškomis salotomis -
-
Krevetės džiuvesėliuose -
-
Krevetės filo tešloje -
-
Žuvies piršteliai -
-
Lavašas su lašiša/vištiena/grybais/sūriu -
-
Sūrių rinkinys -
-
Kibinai su kiauliena -
-
Kibinai su vištiena/kalakutiena -
-
Kibinai su daržovėmis/varške ir špinatais -
-
Kibinai su grybais -
-
Kibinai su jautiena -
KARŠTI PATIEKALAI
-
Karbonadas su grybais ir sūriu -
-
Karbonadas įdarytas sūriu ir špinatais -
-
Sprandinė spanguolių padaže -
-
Kalakuto filė sūrio padaže sutartinė
-
Vištienos suktinukai su grybais -
-
Vištiena su sūriu ir špinatais -
-
Kjevo kotletai -
-
Vištienos suktinukai su slyvomis ir raudonąją paprika -
-
Vištienos kepsniai įdaryti džiovintais pomidorais ir feta -
-
Lašišos kepsnys sutartinė
-
Anties krūtinėlė slyvų ir vyno padaže sutartinė
-
Jautienos kepsnys sutartinė
-
Anties kulšelė sutartinė
-
Kepti šonkauliai -
-
Žuvies vėrynukai -
-
Nugarinės eskalopas su špinatų padažu -
GARNYRAI
BENDRI ĮKAINIAI
-
Faršuoti paukščiai KG / 40-45€
-
Farširuota žuvis KG / 50€
-
Mėsos įvairūs vyniotiniai KG / nuo 25€
-
Vieno kasnio užkandžiai vnt. / 2 - 3,5€
-
kibinai vnt. / 3,5€
-
Burgeriai vnt. / 3€
-
Karšti patiekalai su garnyrais porc. / 15 - 30€
-
Bendras stalas su karštu iki 4 valandų 1 žm. / nuo 35€
-
Bendras stalas su karštu daugiau nei 4 valandos 1 žm. / nuo 50€